😎 Intacto #Teljes Film Magyar – Ingyen 2001

Nézed a Intacto, Akció filmet rendezte: Juan Carlos Fresnadillo – Közreműködik Leonardo Sbaraglia, Eusebio Poncela és Mónica López. A Intacto teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Intacto (2001) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Intacto

Intacto

6.5

6.5/10118

Négy ember története kapcsolódik össze ebben az izgalmas filmben. Mindannyian rájönnek, hogy a szerencse fontos szerepet játszik életükben, ezért a legmerészebb játékokban való részvételre is hajlandóak. Samuel (Max von Sydow) hallgatag kaszinótulajdonos, a náci koncentrációs táborok túlélője. Bárkinek a szerencséjét el tudja venni egy puszta érintéssel. Sőt, el tudja adni és a kiválasztottaknak juttatni is tud belőle. Samuel egy láthatatlan hazárdjátékos klub vezetőjeként tartja a szálakat a kezében. A tagok után nyomoz a kemény nyomozónő, Sara (Mónica López), aki szülei autóbalesetét élte túl. A tagok között van Federico (Eusebio Poncela), egy földrengés túlélője, a torreádor Alejandro (Antonio Dechent) és a repülő-szerencsétlenséget túlélt tolvaj, Tomás (Leonardo Sbaraglia), az új kiválaszott. Minden eddiginél vakmerőbb és nyomasztóbb játék kezdődik, valószínűleg az utolsó.

Intacto film magyarul letöltés (2001)

😎 Intacto #Teljes Film Magyar - Ingyen 2001

Eredeti cím: Intacto
Népszerűség: 5.831
tartam: 108 Minutes
Slogan:

Intacto ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Intacto – Színészek és színésznők

Intacto

Leonardo Sbaraglia
Tomás
Intacto

Eusebio Poncela
Federico
Intacto

Mónica López
Sara
Intacto

Antonio Dechent
Alejandro
Intacto

Max von Sydow
Samuel
Intacto

Guillermo Toledo
Horacio
Intacto

Alber Ponte
Marido Sara
Intacto

Andrea San Vicente
Hija Sara

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Intacto online film magyarul, Intacto videa teljes film magyarul, Intacto online film nézése ingyen magyarul, Intacto teljes film magyarul, Intacto magyar film 720p, Intacto akció film magyarul, Intacto online film magyarul, Intacto film letöltés magyarul, Intacto teljes film magyarul, Intacto online sorozatok, Intacto online film ingyen, Intacto ingyen film magyarul, Intacto youtube film magyarul, Intacto online film sorozatok, Intacto film letöltés ingyen, Intacto online mozifilm, Intacto online film letöltés, Intacto teljes film magyarul videa, Intacto videa teljes film magyarul, Intacto film a neten, Intacto teljes film magyarul indavideo, Intacto film magyarul indavideo, Intacto online film mobilon, Intacto ingyen film letöltés, Intacto online filmnézés, Intacto ingyen filmnézés, Intacto ingyen online film, Intacto teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival