😎 A Medúza Pillantása #Teljes Film Magyar – Ingyen 1978

Nézed a A medúza pillantása, Horror filmet rendezte: Jack Gold – Közreműködik Richard Burton, Lino Ventura és Lee Remick. A A medúza pillantása teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A medúza pillantása (1978) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

A medúza pillantása

A medúza pillantása

6.9

6.9/1098

Jack Morlar író gyilkossági kísérlet áldozata lesz, s egy kórházban mesterségesen tartják életben. A francia bűnügyi felügyelő, Brunard, akit a Scotland Yard bízott meg az eset földerítésével, tudomást szerez az áldozat állítólagos természetfölötti képességeiről: az író azt állította, hogy puszta akaratával embereket ölt meg, sőt már repülőgép-katasztrófát is előidézett. A felügyelő eleinte nem ad hitelt ennek az állításnak, Morlar sértetlen agyveleje viszont már egy újabb büntetést ötöl ki a züllött emberiség számára.

The Medusa Touch film magyarul letöltés (1978)

😎 A Medúza Pillantása #Teljes Film Magyar - Ingyen 1978

Eredeti cím: The Medusa Touch
Népszerűség: 5.183
tartam: 105 Minutes
Slogan:

A medúza pillantása ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A medúza pillantása – Színészek és színésznők

A medúza pillantása

Richard Burton
John Morlar
A medúza pillantása

Lino Ventura
Brunel
A medúza pillantása

Lee Remick
Doctor Zonfeld
A medúza pillantása

Harry Andrews
Assistant Commissioner
A medúza pillantása

Alan Badel
Barrister
A medúza pillantása

Marie-Christine Barrault
Patricia
A medúza pillantása

Jeremy Brett
Edward Parrish
A medúza pillantása

Michael Hordern
Atropos – Fortune Teller

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: A medúza pillantása online film magyarul, A medúza pillantása videa teljes film magyarul, A medúza pillantása online film nézése ingyen magyarul, A medúza pillantása teljes film magyarul, A medúza pillantása magyar film 720p, A medúza pillantása akció film magyarul, A medúza pillantása online film magyarul, A medúza pillantása film letöltés magyarul, A medúza pillantása teljes film magyarul, A medúza pillantása online sorozatok, A medúza pillantása online film ingyen, A medúza pillantása ingyen film magyarul, A medúza pillantása youtube film magyarul, A medúza pillantása online film sorozatok, A medúza pillantása film letöltés ingyen, A medúza pillantása online mozifilm, A medúza pillantása online film letöltés, A medúza pillantása teljes film magyarul videa, A medúza pillantása videa teljes film magyarul, A medúza pillantása film a neten, A medúza pillantása teljes film magyarul indavideo, A medúza pillantása film magyarul indavideo, A medúza pillantása online film mobilon, A medúza pillantása ingyen film letöltés, A medúza pillantása online filmnézés, A medúza pillantása ingyen filmnézés, A medúza pillantása ingyen online film, A medúza pillantása teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival