😎 Ping-Pong: Az ököl Színre Lép #Teljes Film Magyar – Ingyen 2002

Nézed a Ping-Pong: Az ököl színre lép, Akció filmet rendezte: Steve Oedekerk – Közreműködik Chen Hui-Lou, Tad Horino és Steve Oedekerk. A Ping-Pong: Az ököl színre lép teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Ping-Pong: Az ököl színre lép (2002) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Ping-Pong: Az ököl színre lép

Ping-Pong: Az ököl színre lép

6.3

6.3/10409

A film a Jackie Chan előtti hongkongi harcművészeti filmek kliséit mutatja meg görbe tükörben. Ebben a filmben is adott egy főhős, a Kiválasztott, akinek meg kell bosszulnia szülei halálát. Az elkövető egy sötét alak, maga a kung-fu legenda, akit mindenki Fájdalom Mester néven ismer. A Kiválasztottnak sok veszélyes és általában nevetséges helyzeten kell sikítva átvergődnie, hogy lelke nyugalmát meglelje a bosszúban.

Kung Pow: Enter the Fist film magyarul letöltés (2002)

😎 Ping-Pong: Az ököl Színre Lép #Teljes Film Magyar - Ingyen 2002

Eredeti cím: Kung Pow: Enter the Fist
Népszerűség: 12.626
tartam: 81 Minutes
Slogan:

Ping-Pong: Az ököl színre lép ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Ping-Pong: Az ököl színre lép – Színészek és színésznők

Ping-Pong: Az ököl színre lép

Chen Hui-Lou
“Master Tang”
Ping-Pong: Az ököl színre lép

Tad Horino
“Chew Fat Lip”
Ping-Pong: Az ököl színre lép

Steve Oedekerk
The Chosen One
Ping-Pong: Az ököl színre lép

Jennifer Tung
Whoa
Ping-Pong: Az ököl színre lép

Ming Lo
Father
Ping-Pong: Az ököl színre lép

Peggy Lu
Mother
Ping-Pong: Az ököl színre lép

Liu Chia-Liang
Wimp Lo (archive footage)
Ping-Pong: Az ököl színre lép

Simon Rhee
Young Master Pain’s Henchman

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Ping-Pong: Az ököl színre lép online film magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép videa teljes film magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép online film nézése ingyen magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép teljes film magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép magyar film 720p, Ping-Pong: Az ököl színre lép akció film magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép online film magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép film letöltés magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép teljes film magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép online sorozatok, Ping-Pong: Az ököl színre lép online film ingyen, Ping-Pong: Az ököl színre lép ingyen film magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép youtube film magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép online film sorozatok, Ping-Pong: Az ököl színre lép film letöltés ingyen, Ping-Pong: Az ököl színre lép online mozifilm, Ping-Pong: Az ököl színre lép online film letöltés, Ping-Pong: Az ököl színre lép teljes film magyarul videa, Ping-Pong: Az ököl színre lép videa teljes film magyarul, Ping-Pong: Az ököl színre lép film a neten, Ping-Pong: Az ököl színre lép teljes film magyarul indavideo, Ping-Pong: Az ököl színre lép film magyarul indavideo, Ping-Pong: Az ököl színre lép online film mobilon, Ping-Pong: Az ököl színre lép ingyen film letöltés, Ping-Pong: Az ököl színre lép online filmnézés, Ping-Pong: Az ököl színre lép ingyen filmnézés, Ping-Pong: Az ököl színre lép ingyen online film, Ping-Pong: Az ököl színre lép teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival