😎 Te Vagy Az Egyetlen #Teljes Film Magyar – Ingyen 2000

Nézed a Te vagy az egyetlen, Dráma filmet rendezte: José Luis Garci – Közreműködik Lydia Bosch, Julia Gutiérrez és Juan Diego. A Te vagy az egyetlen teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Te vagy az egyetlen (2000) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Te vagy az egyetlen

Te vagy az egyetlen

6.9

6.9/108

  • Kiadási dátum:
  • Termelés: Canal+ España / Enrique Cerezo / Nickel Odeon / Productora Cinematográfica 29 S.A. / TVE /
  • Wiki oldal: https://en.wikipedia.org/wiki/Te vagy az egyetlen
  • Műfajok: Dráma
  • Ország: Spain
  • La languNyelve: EspañolMagyar
  • Rendező: José Luis Garci

A40-es évek Spanyolországában, Madridban él Julia, egy magányos villában. Szerelme festőművész, a kor azonban nem kedvez az igaz szerelmeseknek. A férfiak háborúba mennek. Julián, mielőtt végleg eluralkodna a depresszió, a család öreg barátjával, pszichológusával úgy dönt, hogy jót tesz neki egy kis vidéki utazás. Julia visszatér gyermekkora színterére, Llendelabarcába. Vidéki házukban él Gala, az egykori cseléd, leánya, Pilara és kisfia, Juanito. Mindhárman nagy-nagy szeretettel, s odaadással fogadják a gyógyulni vágyó, mélabús Julia kisasszonyt. A falu tanítója Don Orfeo, aki a színház megszállottja. Felkéri Juliát, hogy írjon át egy középkori klasszikus darabot “Krisztus születéséről” a gyerekeknek, s karácsonykor majd előadhatják a templomban. Julia azonban úgy gondolja, hogy csak néhány napra vagy hétre jött el.

You’re the one (una historia de entonces) film magyarul letöltés (2000)

😎 Te Vagy Az Egyetlen #Teljes Film Magyar - Ingyen 2000

Eredeti cím: You’re the one (una historia de entonces)
Népszerűség: 2.556
tartam: 111 Minutes
Slogan:

Te vagy az egyetlen ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Te vagy az egyetlen – Színészek és színésznők

Te vagy az egyetlen

Lydia Bosch
Julia
Te vagy az egyetlen

Julia Gutiérrez Caba
Tía Gala
Te vagy az egyetlen

Juan Diego
Don Matías
Te vagy az egyetlen

Ana Fernández
Pilara
Te vagy az egyetlen

Manuel Lozano
Juanito
Te vagy az egyetlen

Iñaki Miramón
Orfeo
Te vagy az egyetlen

Fernando Guillén
Padre de Julia
Te vagy az egyetlen

Carlos Hipólito
Fidel

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Te vagy az egyetlen online film magyarul, Te vagy az egyetlen videa teljes film magyarul, Te vagy az egyetlen online film nézése ingyen magyarul, Te vagy az egyetlen teljes film magyarul, Te vagy az egyetlen magyar film 720p, Te vagy az egyetlen akció film magyarul, Te vagy az egyetlen online film magyarul, Te vagy az egyetlen film letöltés magyarul, Te vagy az egyetlen teljes film magyarul, Te vagy az egyetlen online sorozatok, Te vagy az egyetlen online film ingyen, Te vagy az egyetlen ingyen film magyarul, Te vagy az egyetlen youtube film magyarul, Te vagy az egyetlen online film sorozatok, Te vagy az egyetlen film letöltés ingyen, Te vagy az egyetlen online mozifilm, Te vagy az egyetlen online film letöltés, Te vagy az egyetlen teljes film magyarul videa, Te vagy az egyetlen videa teljes film magyarul, Te vagy az egyetlen film a neten, Te vagy az egyetlen teljes film magyarul indavideo, Te vagy az egyetlen film magyarul indavideo, Te vagy az egyetlen online film mobilon, Te vagy az egyetlen ingyen film letöltés, Te vagy az egyetlen online filmnézés, Te vagy az egyetlen ingyen filmnézés, Te vagy az egyetlen ingyen online film, Te vagy az egyetlen teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival

Hasonló kategóriában