😎 Vasember #Teljes Film Magyar – Ingyen 2008

Nézed a Vasember, Akció filmet rendezte: Jon Favreau – Közreműködik Robert Downey, Terrence Howard és Jeff Bridges. A Vasember teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Vasember (2008) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Vasember

Vasember

7.6

7.6/1020729

  • Kiadási dátum:
  • Termelés: Marvel Studios / Paramount / Fairview Entertainment / Marvel Entertainment /
  • Wiki oldal: https://en.wikipedia.org/wiki/Vasember
  • Műfajok: AkcióSci-FiKaland
  • Ország: United States of America
  • La languNyelve: EnglishMagyar
  • Rendező: Jon Favreau

Tony Stark, a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik, mely lassan halad a szíve felé. Ráadásul foglyul ejtik és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony meg is építi, azonban egy olyan páncélöltözet formájában, amely segítségére lehet a szökésben és távol tartja a vasszilánkot a szívétől. Így születik meg a legendás Vasember.

Iron Man film magyarul letöltés (2008)

😎 Vasember #Teljes Film Magyar - Ingyen 2008

Eredeti cím: Iron Man
Népszerűség: 68.078
tartam: 126 Minutes
Slogan: A hősök nem születnek. Épülnek.

Vasember ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Vasember – Színészek és színésznők

Vasember

Robert Downey Jr.
Tony Stark / Iron Man
Vasember

Terrence Howard
James “Rhodey” Rhodes
Vasember

Jeff Bridges
Obadiah Stane / Iron Monger
Vasember

Gwyneth Paltrow
Virginia “Pepper” Potts
Vasember

Leslie Bibb
Christine Everhart
Vasember

Bill Smitrovich
General Gabriel
Vasember

Paul Bettany
J.A.R.V.I.S. (voice)
Vasember

Jon Favreau
Harold “Happy” Hogan

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Vasember online film magyarul, Vasember videa teljes film magyarul, Vasember online film nézése ingyen magyarul, Vasember teljes film magyarul, Vasember magyar film 720p, Vasember akció film magyarul, Vasember online film magyarul, Vasember film letöltés magyarul, Vasember teljes film magyarul, Vasember online sorozatok, Vasember online film ingyen, Vasember ingyen film magyarul, Vasember youtube film magyarul, Vasember online film sorozatok, Vasember film letöltés ingyen, Vasember online mozifilm, Vasember online film letöltés, Vasember teljes film magyarul videa, Vasember videa teljes film magyarul, Vasember film a neten, Vasember teljes film magyarul indavideo, Vasember film magyarul indavideo, Vasember online film mobilon, Vasember ingyen film letöltés, Vasember online filmnézés, Vasember ingyen filmnézés, Vasember ingyen online film, Vasember teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival

Hasonló kategóriában