😎 Ha/Ver #Teljes Film Magyar – Ingyen 2010

Nézed a Ha/Ver, Akció filmet rendezte: Matthew Vaughn – Közreműködik Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace és Nicolas Cage. A Ha/Ver teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Ha/Ver (2010) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Ha/Ver

Ha/Ver

7.1

7.1/109337

A tini Dave rajong a képregényekért. A szuperhősökről olvasva elfelejti, milyen jelentéktelen az életben, azt, hogy nincs érzéke semmihez, a lányok meg átnéznek rajta. A srác gondol egy merészet, és elhatározza, hogy a példaképeit követve felcsap szuperhősnek. Testhezálló jelmezt rendel a netről, nevet ad magának, és elindul, hogy megtisztítsa városát a bűntől. Elszántságának csak a szuperképességek hiánya szab gátat. A felbukkanásának mégis híre megy. Ezzel felkelti az igazi “hős” apuka és a tizenegy éves, karatézó lánya érdeklődését. Jól jön a segítségük a helyi maffiafőnök elleni küzdelemben.

Kick-Ass film magyarul letöltés (2010)

😎 Ha/Ver #Teljes Film Magyar - Ingyen 2010

Eredeti cím: Kick-Ass
Népszerűség: 24.589
tartam: 117 Minutes
Slogan: Durvát üt!

Ha/Ver ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Ha/Ver – Színészek és színésznők

Ha/Ver

Aaron Taylor-Johnson
Dave Lizewski / Kick-Ass
Ha/Ver

Chloë Grace Moretz
Mindy Macready / Hit-Girl
Ha/Ver

Nicolas Cage
Damon Macready / Big Daddy
Ha/Ver

Christopher Mintz-Plasse
Chris D’Amico / Red Mist
Ha/Ver

Mark Strong
Frank D’Amico
Ha/Ver

Omari Hardwick
Marcus
Ha/Ver

Xander Berkeley
Detective Vic Gigante
Ha/Ver

Garrett M. Brown
Mr. Lizewski

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Ha/Ver online film magyarul, Ha/Ver videa teljes film magyarul, Ha/Ver online film nézése ingyen magyarul, Ha/Ver teljes film magyarul, Ha/Ver magyar film 720p, Ha/Ver akció film magyarul, Ha/Ver online film magyarul, Ha/Ver film letöltés magyarul, Ha/Ver teljes film magyarul, Ha/Ver online sorozatok, Ha/Ver online film ingyen, Ha/Ver ingyen film magyarul, Ha/Ver youtube film magyarul, Ha/Ver online film sorozatok, Ha/Ver film letöltés ingyen, Ha/Ver online mozifilm, Ha/Ver online film letöltés, Ha/Ver teljes film magyarul videa, Ha/Ver videa teljes film magyarul, Ha/Ver film a neten, Ha/Ver teljes film magyarul indavideo, Ha/Ver film magyarul indavideo, Ha/Ver online film mobilon, Ha/Ver ingyen film letöltés, Ha/Ver online filmnézés, Ha/Ver ingyen filmnézés, Ha/Ver ingyen online film, Ha/Ver teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival

Hasonló kategóriában