😎 A Megtorlás Fegyvere #Teljes Film Magyar – Ingyen 2009

Nézed a A megtorlás fegyvere, Háborús filmet rendezte: Aleksandr Efremov – Közreműködik Dmitriy Pevtsov, Mariya Mironova és Alina Sergeeva. A A megtorlás fegyvere teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A megtorlás fegyvere (2009) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

A megtorlás fegyvere

A megtorlás fegyvere

8.2

8.2/106

A film egy szovjet mesterlövész csapat történetét dolgozza fel. Jashin hadnagy, a csapat vezetője a Sztálingrádi csatában elveszítette társát és egyben szerelmét is, akit a német Karl Kleist, a németek legjobb mesterlövésze ölt meg. A háború végén Yashin egy német kisváros parancsnokaként szolgál. Ebben a kisvárosban megtalálják a V2-es alkatrészeit egy várban, amit egy német mesterlövész csapat véd, és ezeket az alkatrészeket az NKVD embere mindenáron megakarja szerezni. . Jasin rájön, hogy régi ellensége Karl Kleist védi a várat. És kezdetét veszi a tervezett bosszú…. Amit megtorlásnak hívnak.

Снайпер: Оружие возмездия film magyarul letöltés (2009)

😎 A Megtorlás Fegyvere #Teljes Film Magyar - Ingyen 2009

Eredeti cím: Снайпер: Оружие возмездия
Népszerűség: 1.892
tartam: 177 Minutes
Slogan:

A megtorlás fegyvere ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A megtorlás fegyvere – Színészek és színésznők

A megtorlás fegyvere

Dmitriy Pevtsov
Yashin
A megtorlás fegyvere

Mariya Mironova
Guseva
A megtorlás fegyvere

Alina Sergeeva
Alesya
A megtorlás fegyvere

Vladas Bagdonas
Otto Khamerbol
A megtorlás fegyvere

Aleksandr Efremov
Petya Vorobev
A megtorlás fegyvere

Joachim Paul Assböck
Karl Klyayst
A megtorlás fegyvere

Paweł Deląg
Mikhailovsky
A megtorlás fegyvere

Pavel Harlanchuk
Boris

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: A megtorlás fegyvere online film magyarul, A megtorlás fegyvere videa teljes film magyarul, A megtorlás fegyvere online film nézése ingyen magyarul, A megtorlás fegyvere teljes film magyarul, A megtorlás fegyvere magyar film 720p, A megtorlás fegyvere akció film magyarul, A megtorlás fegyvere online film magyarul, A megtorlás fegyvere film letöltés magyarul, A megtorlás fegyvere teljes film magyarul, A megtorlás fegyvere online sorozatok, A megtorlás fegyvere online film ingyen, A megtorlás fegyvere ingyen film magyarul, A megtorlás fegyvere youtube film magyarul, A megtorlás fegyvere online film sorozatok, A megtorlás fegyvere film letöltés ingyen, A megtorlás fegyvere online mozifilm, A megtorlás fegyvere online film letöltés, A megtorlás fegyvere teljes film magyarul videa, A megtorlás fegyvere videa teljes film magyarul, A megtorlás fegyvere film a neten, A megtorlás fegyvere teljes film magyarul indavideo, A megtorlás fegyvere film magyarul indavideo, A megtorlás fegyvere online film mobilon, A megtorlás fegyvere ingyen film letöltés, A megtorlás fegyvere online filmnézés, A megtorlás fegyvere ingyen filmnézés, A megtorlás fegyvere ingyen online film, A megtorlás fegyvere teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival