😎 Égi Bárány #Teljes Film Magyar – Ingyen 1971

Nézed a Égi bárány,filmet rendezte: Miklós Jancsó – Közreműködik József Madaras, Daniel Olbrychski és Márk Zala. A Égi bárány teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Égi bárány (1971) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Égi bárány

Égi bárány

6

6/101

1919 ősze, a Tanácsköztársaság már elbukott, de a Dunántúl még a vörösök kezén van. Szabadon engedik az eszelős Vargha pátert (Madaras József), és tanácsadóját, a Vitézkötésest (Kozák András), hogy a vallásos népet ne haragítsák magukra. A páter és tanácsadója vezetésével megalakul egy terrorista különítmény. Horthyék győzelme után egy fehér tiszt, a Hegedülő (Daniel Olbrychski) veszi át a páter szerepét, és a leszámolás kegyetlenebb módját valósítja meg. A Hegedülő, miután átvette a hatalmat a pátertől és végzett vele, új vidékre indul a volt tanácsadóval, hogy ott is teljesítsék küldetésüket.

Égi bárány film magyarul letöltés (1971)

😎 Égi Bárány #Teljes Film Magyar - Ingyen 1971

Eredeti cím: Égi bárány
Népszerűség: 0.6
tartam: 84 Minutes
Slogan:

Égi bárány ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Égi bárány – Színészek és színésznők

Égi bárány

József Madaras
Vargha páter
Égi bárány

Daniel Olbrychski
A hegedülõ
Égi bárány

Márk Zala
Márk atya
Égi bárány

Lajos Balázsovits
A kanonok
Égi bárány

Jaroslava Schallerová
A fiatal anya
Égi bárány

Anna Széles
Szõke lány
Égi bárány

István Bujtor
Égi bárány

András Kozák

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Égi bárány online film magyarul, Égi bárány videa teljes film magyarul, Égi bárány online film nézése ingyen magyarul, Égi bárány teljes film magyarul, Égi bárány magyar film 720p, Égi bárány akció film magyarul, Égi bárány online film magyarul, Égi bárány film letöltés magyarul, Égi bárány teljes film magyarul, Égi bárány online sorozatok, Égi bárány online film ingyen, Égi bárány ingyen film magyarul, Égi bárány youtube film magyarul, Égi bárány online film sorozatok, Égi bárány film letöltés ingyen, Égi bárány online mozifilm, Égi bárány online film letöltés, Égi bárány teljes film magyarul videa, Égi bárány videa teljes film magyarul, Égi bárány film a neten, Égi bárány teljes film magyarul indavideo, Égi bárány film magyarul indavideo, Égi bárány online film mobilon, Égi bárány ingyen film letöltés, Égi bárány online filmnézés, Égi bárány ingyen filmnézés, Égi bárány ingyen online film, Égi bárány teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival

Hasonló kategóriában