😎 Salt ügynök #Teljes Film Magyar – Ingyen 2010

Nézed a Salt ügynök, Akció filmet rendezte: Phillip Noyce – Közreműködik Angelina Jolie, Liev Schreiber és Chiwetel Ejiofor. A Salt ügynök teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Salt ügynök (2010) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Salt ügynök

Salt ügynök

6.4

6.4/104233

Evelyn A. Salt a CIA alkalmazottja, de egy szovjet disszidens felismeri benne az oroszok kémjét: azt állítja, hogy Salt alvó ügynök, aki évek óta arra vár, hogy feladatot kapjon igazi munkaadóitól, és most el is jött az ideje. Hamarosan az USA-ba látogat az orosz elnök, őt kell majd megölnie.Salt főnökei nem bíznak semmit a véletlenre: azonnal lecsapnának addigi emberükre, ám van egy baj vele: túl jól képezték ki. Az ügynök kicsúszik a gyűrűből, és elmenekül. Az egész CIA a nyomába veti magát, ő pedig a saját és a férje életét is kockáztatja, hogy bebizonyítsa: valaki más az áruló.

Salt film magyarul letöltés (2010)

😎 Salt ügynök #Teljes Film Magyar - Ingyen 2010

Eredeti cím: Salt
Népszerűség: 19.043
tartam: 100 Minutes
Slogan: Ki is tulajdonképpen Salt ügynök?

Salt ügynök ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Salt ügynök – Színészek és színésznők

Salt ügynök

Angelina Jolie
Evelyn Salt
Salt ügynök

Liev Schreiber
Theodore Winter
Salt ügynök

Chiwetel Ejiofor
Darryl Peabody
Salt ügynök

Daniel Olbrychski
Oleg Vasilyevich Orlov
Salt ügynök

August Diehl
Mike Krause
Salt ügynök

Daniel Pearce
Young Orlov
Salt ügynök

Hunt Block
US President Howard Lewis
Salt ügynök

Andre Braugher
Secretary of Defense

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Salt ügynök online film magyarul, Salt ügynök videa teljes film magyarul, Salt ügynök online film nézése ingyen magyarul, Salt ügynök teljes film magyarul, Salt ügynök magyar film 720p, Salt ügynök akció film magyarul, Salt ügynök online film magyarul, Salt ügynök film letöltés magyarul, Salt ügynök teljes film magyarul, Salt ügynök online sorozatok, Salt ügynök online film ingyen, Salt ügynök ingyen film magyarul, Salt ügynök youtube film magyarul, Salt ügynök online film sorozatok, Salt ügynök film letöltés ingyen, Salt ügynök online mozifilm, Salt ügynök online film letöltés, Salt ügynök teljes film magyarul videa, Salt ügynök videa teljes film magyarul, Salt ügynök film a neten, Salt ügynök teljes film magyarul indavideo, Salt ügynök film magyarul indavideo, Salt ügynök online film mobilon, Salt ügynök ingyen film letöltés, Salt ügynök online filmnézés, Salt ügynök ingyen filmnézés, Salt ügynök ingyen online film, Salt ügynök teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival