😎 Meg – Az őscápa #Teljes Film Magyar – Ingyen 2018

Nézed a Meg – Az őscápa, Akció filmet rendezte: Jon Turteltaub – Közreműködik Jason Statham, Li Bingbing és Rainn Wilson. A Meg – Az őscápa teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Meg – Az őscápa (2018) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Meg – Az őscápa

Meg - Az őscápa

6.2

6.2/105122

  • Kiadási dátum:
  • Termelés: Apelles Entertainment / Gravity Pictures / Di Bonaventura Pictures / Flagship Entertainment Group / Maeday Productions / Warner Bros. Pictures /
  • Wiki oldal: https://en.wikipedia.org/wiki/Meg – Az őscápa
  • Műfajok: AkcióSci-FiHorror
  • Ország: China
  • La languNyelve: 普通话Magyar
  • Rendező: Jon Turteltaub

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől, arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.

The Meg film magyarul letöltés (2018)

😎 Meg - Az őscápa #Teljes Film Magyar - Ingyen 2018

Eredeti cím: The Meg
Népszerűség: 137.502
tartam: 113 Minutes
Slogan: Eltátod a szád

Meg – Az őscápa ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Meg – Az őscápa – Színészek és színésznők

Meg - Az őscápa

Jason Statham
Jonas Taylor
Meg - Az őscápa

Li Bingbing
Suyin
Meg - Az őscápa

Rainn Wilson
Morris
Meg - Az őscápa

Cliff Curtis
‘Mac’
Meg - Az őscápa

Ruby Rose
Jaxx
Meg - Az őscápa

Robert Taylor
Heller
Meg - Az őscápa

Ólafur Darri Ólafsson
The Wall
Meg - Az őscápa

Jessica McNamee
Lori

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Meg – Az őscápa online film magyarul, Meg – Az őscápa videa teljes film magyarul, Meg – Az őscápa online film nézése ingyen magyarul, Meg – Az őscápa teljes film magyarul, Meg – Az őscápa magyar film 720p, Meg – Az őscápa akció film magyarul, Meg – Az őscápa online film magyarul, Meg – Az őscápa film letöltés magyarul, Meg – Az őscápa teljes film magyarul, Meg – Az őscápa online sorozatok, Meg – Az őscápa online film ingyen, Meg – Az őscápa ingyen film magyarul, Meg – Az őscápa youtube film magyarul, Meg – Az őscápa online film sorozatok, Meg – Az őscápa film letöltés ingyen, Meg – Az őscápa online mozifilm, Meg – Az őscápa online film letöltés, Meg – Az őscápa teljes film magyarul videa, Meg – Az őscápa videa teljes film magyarul, Meg – Az őscápa film a neten, Meg – Az őscápa teljes film magyarul indavideo, Meg – Az őscápa film magyarul indavideo, Meg – Az őscápa online film mobilon, Meg – Az őscápa ingyen film letöltés, Meg – Az őscápa online filmnézés, Meg – Az őscápa ingyen filmnézés, Meg – Az őscápa ingyen online film, Meg – Az őscápa teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival