😎 Az Úr Hangja #Teljes Film Magyar – Ingyen 2018

Nézed a Az Úr hangja, Sci-Fi filmet rendezte: György Pálfi – Közreműködik Kate Vernon, Eric Peterson és Marshall Williams. A Az Úr hangja teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Az Úr hangja (2018) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Az Úr hangja

Az Úr hangja

6.8

6.8/104

A Stanislaw Lem regénye alapján készülő film az eredeti mű gondolatvilágát adaptálja egy napjainkban játszódó, izgalmas családi krimi keretei közé. Az Úr hangja főhőse a harmincas éveinek végén járó Péter, egy titokzatos balesetekről szóló dokumentumfilmben felismerni véli a hetvenes években disszidált, azóta nem látott apját. Megpróbálja felkeresni őt Amerikában, majd kalandos nyomozás után végre rátalál az immár új családot alapított édesapára. A találkozás számtalan élményt, fordulatot és tanulságot hoz a fiatalember és apja életébe, és ennek a találkozásnak köszönhető az is, hogy a világ értesül arról: az univerzum megszólalt, nem vagyunk egyedül a világmindenségben.

Az Úr hangja film magyarul letöltés (2018)

😎 Az Úr Hangja #Teljes Film Magyar - Ingyen 2018

Eredeti cím: Az Úr hangja
Népszerűség: 0.62
tartam: 108 Minutes
Slogan:

Az Úr hangja ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Az Úr hangja – Színészek és színésznők

Az Úr hangja

Kate Vernon
Camille
Az Úr hangja

Eric Peterson
Hogarth
Az Úr hangja

Marshall Williams
Chris
Az Úr hangja

Benz Antoine
Jerome Vick Jr.
Az Úr hangja

Andrew Moodie
Agent Simmons
Az Úr hangja

Jenna Warren
Isobel
Az Úr hangja

Sloan Thompson
Female Reporter (voice)
Az Úr hangja

Jodi Larratt
Journalist

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Az Úr hangja online film magyarul, Az Úr hangja videa teljes film magyarul, Az Úr hangja online film nézése ingyen magyarul, Az Úr hangja teljes film magyarul, Az Úr hangja magyar film 720p, Az Úr hangja akció film magyarul, Az Úr hangja online film magyarul, Az Úr hangja film letöltés magyarul, Az Úr hangja teljes film magyarul, Az Úr hangja online sorozatok, Az Úr hangja online film ingyen, Az Úr hangja ingyen film magyarul, Az Úr hangja youtube film magyarul, Az Úr hangja online film sorozatok, Az Úr hangja film letöltés ingyen, Az Úr hangja online mozifilm, Az Úr hangja online film letöltés, Az Úr hangja teljes film magyarul videa, Az Úr hangja videa teljes film magyarul, Az Úr hangja film a neten, Az Úr hangja teljes film magyarul indavideo, Az Úr hangja film magyarul indavideo, Az Úr hangja online film mobilon, Az Úr hangja ingyen film letöltés, Az Úr hangja online filmnézés, Az Úr hangja ingyen filmnézés, Az Úr hangja ingyen online film, Az Úr hangja teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival

Hasonló kategóriában