😎 Te Nem Lehetsz Gyilkos! #Teljes Film Magyar – Ingyen 1981

Nézed a Te nem lehetsz gyilkos!, Kaland filmet rendezte: Steve Carver – Közreműködik Chuck Norris, Christopher Lee és Richard Roundtree. A Te nem lehetsz gyilkos! teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Te nem lehetsz gyilkos! (1981) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Te nem lehetsz gyilkos!

Te nem lehetsz gyilkos!

5.5

5.5/1057

Sean Kane titkosrendőrként dolgozik a San Francisco-i rendőrség kábítószer-osztályán. Amikor egy akció során társát meggyilkolják, Kane úgy dönt, hogy otthagyja a rendőrséget. Nem sokkal ezután azonban gyilkosság áldozatává válik néhai társának barátnője is, aki tévériporterként dolgozott. Kane még nem tudja, hogy az ügy, amelyen utoljára dolgoztak, kapcsolatban volt egy olyan csempész akcióval, mely a kínai Tong nevű szervezet hatáskörébe tartozott. Társa és barátnője halála egy feltáró riport következménye volt. Kane a rendőrség hatáskörét átlépve akarja megtalálni azokat, akik felelősségre vonhatók a két halálesetért.

An Eye for an Eye film magyarul letöltés (1981)

😎 Te Nem Lehetsz Gyilkos! #Teljes Film Magyar - Ingyen 1981

Eredeti cím: An Eye for an Eye
Népszerűség: 5.355
tartam: 106 Minutes
Slogan: Chuck Norrisnak nem kell fegyver … ő maga a fegyver!

Te nem lehetsz gyilkos! ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Te nem lehetsz gyilkos! – Színészek és színésznők

Te nem lehetsz gyilkos!

Chuck Norris
Sean Kane
Te nem lehetsz gyilkos!

Christopher Lee
Morgan Canfield
Te nem lehetsz gyilkos!

Richard Roundtree
Capt. Stevens
Te nem lehetsz gyilkos!

Matt Clark
Tom McCoy
Te nem lehetsz gyilkos!

Mako
James Chan
Te nem lehetsz gyilkos!

Maggie Cooper
Heather Sullivan
Te nem lehetsz gyilkos!

Rosalind Chao
Linda Chan
Te nem lehetsz gyilkos!

Professor Toru Tanaka
The Professor

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Te nem lehetsz gyilkos! online film magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! videa teljes film magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! online film nézése ingyen magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! teljes film magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! magyar film 720p, Te nem lehetsz gyilkos! akció film magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! online film magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! film letöltés magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! teljes film magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! online sorozatok, Te nem lehetsz gyilkos! online film ingyen, Te nem lehetsz gyilkos! ingyen film magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! youtube film magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! online film sorozatok, Te nem lehetsz gyilkos! film letöltés ingyen, Te nem lehetsz gyilkos! online mozifilm, Te nem lehetsz gyilkos! online film letöltés, Te nem lehetsz gyilkos! teljes film magyarul videa, Te nem lehetsz gyilkos! videa teljes film magyarul, Te nem lehetsz gyilkos! film a neten, Te nem lehetsz gyilkos! teljes film magyarul indavideo, Te nem lehetsz gyilkos! film magyarul indavideo, Te nem lehetsz gyilkos! online film mobilon, Te nem lehetsz gyilkos! ingyen film letöltés, Te nem lehetsz gyilkos! online filmnézés, Te nem lehetsz gyilkos! ingyen filmnézés, Te nem lehetsz gyilkos! ingyen online film, Te nem lehetsz gyilkos! teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival