😎 Shaft #Teljes Film Magyar – Ingyen 2019

Nézed a Shaft, Akció filmet rendezte: Tim Story – Közreműködik Samuel L., Jessie T. és Regina Hall. A Shaft teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Shaft (2019) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Shaft

Shaft

6.6

6.6/101197

  • Kiadási dátum:
  • Termelés: Davis Entertainment / Khalabo Ink Society / New Line Cinema / Warner Bros. Digital Networks / Warner Bros. Pictures /
  • Wiki oldal: https://en.wikipedia.org/wiki/Shaft
  • Műfajok: AkcióBűnügyi
  • Ország: United States of America
  • La languNyelve: EspañolMagyar
  • Rendező: Tim Story

Junior egy FBI adatelemző, akinek rejtélyes körülmények között elhalálozik a legjobb barátja. A srác feladata lesz, hogy a végére járjon az ügynek, a gond csak az, hogy az elődeivel szemben ő nem túl férfias, viszolyog a fegyverektől, és még a csajoktól is maga alá csinál. Ráadásul hogy kiderítse mi is történt, alá kell merülnie a new york-i alvilág mocsarába, ahol egyedül képtelen lenne életben maradni, így hát kénytelen az öregére támaszkodni, aki nem nézi jó szemmel, hogy a srácból milyen nyámnyila alak lett.

Shaft film magyarul letöltés (2019)

😎 Shaft #Teljes Film Magyar - Ingyen 2019

Eredeti cím: Shaft
Népszerűség: 37.117
tartam: 111 Minutes
Slogan:

Shaft ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Shaft – Színészek és színésznők

Shaft

Samuel L. Jackson
John Shaft
Shaft

Jessie T. Usher
JJ Shaft
Shaft

Regina Hall
Maya Babanikos
Shaft

Alexandra Shipp
Sasha Arias
Shaft

Richard Roundtree
John Shaft, Sr.
Shaft

Jordan Preston Carter
Young JJ
Shaft

Nyah Marie Johnson
Young Sasha
Shaft

Matt Lauria
Major Gary Cutworth

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Shaft online film magyarul, Shaft videa teljes film magyarul, Shaft online film nézése ingyen magyarul, Shaft teljes film magyarul, Shaft magyar film 720p, Shaft akció film magyarul, Shaft online film magyarul, Shaft film letöltés magyarul, Shaft teljes film magyarul, Shaft online sorozatok, Shaft online film ingyen, Shaft ingyen film magyarul, Shaft youtube film magyarul, Shaft online film sorozatok, Shaft film letöltés ingyen, Shaft online mozifilm, Shaft online film letöltés, Shaft teljes film magyarul videa, Shaft videa teljes film magyarul, Shaft film a neten, Shaft teljes film magyarul indavideo, Shaft film magyarul indavideo, Shaft online film mobilon, Shaft ingyen film letöltés, Shaft online filmnézés, Shaft ingyen filmnézés, Shaft ingyen online film, Shaft teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival