😎 Brazil #Teljes Film Magyar – Ingyen 1985

Nézed a Brazil, Vígjáték filmet rendezte: Terry Gilliam – Közreműködik Jonathan Pryce, Robert De és Katherine Helmond. A Brazil teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Brazil (1985) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Brazil

Brazil

7.7

7.7/102373

A kishivatalnok, Sam Lowry egy jövőbeli, mindent ellenőrző információs minisztérium alkalmazottja. Szorgalmas munka helyett arról ábrándozik a számítógépek között, hogy magányos hősként megvédi álmai asszonyát a szörnyektől. A feladata azonban az, hogy felkutassa a kormányzat egyik ellenségét; gépelési hiba folytán egyszer csak egy teljesen más személy kerül a körözöttek listájára, akit a biztonsági erők hamarosan megtalálnak és likvidálnak. Sam túl későn ér a helyszínre, hogy segítsen, azonban a szerencsétlen mentőakció során megismerkedik álmai asszonyával. A nő megváltoztatja az egész életét, és amikor áthelyezik a kínzás és a terror minisztériumába, már kételkedik állami szolgálatának helyességében. Álmai mellett dönt, és ezzel súlyos helyzetbe sodorja magát.

Brazil film magyarul letöltés (1985)

😎 Brazil #Teljes Film Magyar - Ingyen 1985

Eredeti cím: Brazil
Népszerűség: 9.611
tartam: 132 Minutes
Slogan:

Brazil ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Brazil – Színészek és színésznők

Brazil

Jonathan Pryce
Sam Lowry
Brazil

Robert De Niro
Archibald ‘Harry’ Tuttle
Brazil

Katherine Helmond
Mrs. Ida Lowry
Brazil

Ian Holm
Mr. M. Kurtzmann
Brazil

Bob Hoskins
Spoor
Brazil

Michael Palin
Jack Lint
Brazil

Ian Richardson
Mr. Warrenn
Brazil

Peter Vaughan
Mr. Helpmann

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Brazil online film magyarul, Brazil videa teljes film magyarul, Brazil online film nézése ingyen magyarul, Brazil teljes film magyarul, Brazil magyar film 720p, Brazil akció film magyarul, Brazil online film magyarul, Brazil film letöltés magyarul, Brazil teljes film magyarul, Brazil online sorozatok, Brazil online film ingyen, Brazil ingyen film magyarul, Brazil youtube film magyarul, Brazil online film sorozatok, Brazil film letöltés ingyen, Brazil online mozifilm, Brazil online film letöltés, Brazil teljes film magyarul videa, Brazil videa teljes film magyarul, Brazil film a neten, Brazil teljes film magyarul indavideo, Brazil film magyarul indavideo, Brazil online film mobilon, Brazil ingyen film letöltés, Brazil online filmnézés, Brazil ingyen filmnézés, Brazil ingyen online film, Brazil teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival