😎 A Tai Chi Harcosa #Teljes Film Magyar – Ingyen 2013

Nézed a A Tai Chi harcosa, Akció filmet rendezte: Keanu Reeves – Közreműködik Tiger Hu, Keanu Reeves és Karen Mok. A A Tai Chi harcosa teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A Tai Chi harcosa (2013) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

A Tai Chi harcosa

A Tai Chi harcosa

6

6/10619

  • Kiadási dátum:
  • Termelés: China Film Group Corporation / Universal Pictures / Village Roadshow Pictures / Dalian Wanda Group / Company Films /
  • Wiki oldal: https://en.wikipedia.org/wiki/A Tai Chi harcosa
  • Műfajok: AkcióDráma
  • Ország: China
  • La languNyelve: 广州话 / 廣州話Magyar
  • Rendező: Keanu Reeves

Mark Donaka (Keanu Reeves) üzletember, egy biztonságtechnikai cég feje. Emellett a küzdősportok, a vér és a halál rajongója. Vállalkozását fedőcégként használva ugyanis illegális küzdelmeket rendez és szponzorál különböző stílusú és képzettségű harcosok között, akikben a gyilkos ösztönt keresi. A rendőrség a nyomában van, de mindig sikerül kisiklania a kezeik közül, a küzdelmek látogatottsága és zárt nemzetközi TV-láncon keresztüli közvetítése hatalmas jövedelmet biztosít számára. Azonban kísérleteit kudarcok kísérik, mivel az általa választott harcosok nem akarnak gyilkossá válni a ringben. Azonban mivel sokat tudnak és igyekeznek szabadulni az üzletből, hajlandóak a rendőrséggel is kooperálni, amiért Donaka megöleti őket.

Man of Tai Chi film magyarul letöltés (2013)

😎 A Tai Chi Harcosa #Teljes Film Magyar - Ingyen 2013

Eredeti cím: Man of Tai Chi
Népszerűség: 12.95
tartam: 105 Minutes
Slogan:

A Tai Chi harcosa ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A Tai Chi harcosa – Színészek és színésznők

A Tai Chi harcosa

Tiger Hu Chen
Chen Lin-Hu
A Tai Chi harcosa

Keanu Reeves
Donaka Mark
A Tai Chi harcosa

Karen Mok
Suen Jing Shi
A Tai Chi harcosa

Yu Hai
Master Yang
A Tai Chi harcosa

Simon Yam
InspectorWong
A Tai Chi harcosa

Ye Qing
Ching Sha
A Tai Chi harcosa

Michael Tong
Shek Kuan
A Tai Chi harcosa

Sam Lee
Tak Ming

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: A Tai Chi harcosa online film magyarul, A Tai Chi harcosa videa teljes film magyarul, A Tai Chi harcosa online film nézése ingyen magyarul, A Tai Chi harcosa teljes film magyarul, A Tai Chi harcosa magyar film 720p, A Tai Chi harcosa akció film magyarul, A Tai Chi harcosa online film magyarul, A Tai Chi harcosa film letöltés magyarul, A Tai Chi harcosa teljes film magyarul, A Tai Chi harcosa online sorozatok, A Tai Chi harcosa online film ingyen, A Tai Chi harcosa ingyen film magyarul, A Tai Chi harcosa youtube film magyarul, A Tai Chi harcosa online film sorozatok, A Tai Chi harcosa film letöltés ingyen, A Tai Chi harcosa online mozifilm, A Tai Chi harcosa online film letöltés, A Tai Chi harcosa teljes film magyarul videa, A Tai Chi harcosa videa teljes film magyarul, A Tai Chi harcosa film a neten, A Tai Chi harcosa teljes film magyarul indavideo, A Tai Chi harcosa film magyarul indavideo, A Tai Chi harcosa online film mobilon, A Tai Chi harcosa ingyen film letöltés, A Tai Chi harcosa online filmnézés, A Tai Chi harcosa ingyen filmnézés, A Tai Chi harcosa ingyen online film, A Tai Chi harcosa teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival