😎 A Vér és Méz Földjén #Teljes Film Magyar – Ingyen 2011

Nézed a A vér és méz földjén, Dráma filmet rendezte: Angelina Jolie – Közreműködik Zana Marjanović, Goran Kostić és Branko Đurić. A A vér és méz földjén teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A vér és méz földjén (2011) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

A vér és méz földjén

A vér és méz földjén

6

6/10116

A vér és méz földje a délszláv háború idején játszódik, amely kettészakította a Balkán-régiót az 1990-es években. A történet Danijelről (Goran Kostic) és Ajláról (Zana Marjanovic), a két bosnyák fiatalról szól, akik a brutális etnikai konfliktus két szembenálló oldaláról származnak. Danijel, a boszniai szerb rendőr és Ajla, a boszniai muszlim művész már együtt voltak a háború előtt, ám kapcsolatukat végérvényesen megváltoztatta az országszerte terjedő erőszak. Hónapokkal később Danijel már apja, Nebojsa Vukojevich tábornok (Rade Serbedzija) alatt szolgál katonai tisztként a szerb hadseregben. A két szerelmes akkor találkozik újra, mikor Ajlát a Danijel parancsára cselekvő katonák elragadják abból a házból, melyben eddig nővérével, Lejlával (Vanessa Glodjo) és annak kisgyermekével lakott. Ahogy a háború rátelepszik a fiatalok életére, úgy változik meg a kapcsolatuk, motivációik és egymáshoz való viszonyuk homályossá, állampolgári hűségük pedig bizonytalanná válik.

In the Land of Blood and Honey film magyarul letöltés (2011)

😎 A Vér és Méz Földjén #Teljes Film Magyar - Ingyen 2011

Eredeti cím: In the Land of Blood and Honey
Népszerűség: 6.2
tartam: 127 Minutes
Slogan:

A vér és méz földjén ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A vér és méz földjén – Színészek és színésznők

A vér és méz földjén

Zana Marjanović
Ajla
A vér és méz földjén

Goran Kostić
Danijel
A vér és méz földjén

Branko Đurić
Aleksandar
A vér és méz földjén

Džana Pinjo
Nadja
A vér és méz földjén

Miloš Timotijević
Durja
A vér és méz földjén

Goran Jevtić
Mitar
A vér és méz földjén

Dolya Gavanski
Maida
A vér és méz földjén

Feđa Štukan
Petar

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: A vér és méz földjén online film magyarul, A vér és méz földjén videa teljes film magyarul, A vér és méz földjén online film nézése ingyen magyarul, A vér és méz földjén teljes film magyarul, A vér és méz földjén magyar film 720p, A vér és méz földjén akció film magyarul, A vér és méz földjén online film magyarul, A vér és méz földjén film letöltés magyarul, A vér és méz földjén teljes film magyarul, A vér és méz földjén online sorozatok, A vér és méz földjén online film ingyen, A vér és méz földjén ingyen film magyarul, A vér és méz földjén youtube film magyarul, A vér és méz földjén online film sorozatok, A vér és méz földjén film letöltés ingyen, A vér és méz földjén online mozifilm, A vér és méz földjén online film letöltés, A vér és méz földjén teljes film magyarul videa, A vér és méz földjén videa teljes film magyarul, A vér és méz földjén film a neten, A vér és méz földjén teljes film magyarul indavideo, A vér és méz földjén film magyarul indavideo, A vér és méz földjén online film mobilon, A vér és méz földjén ingyen film letöltés, A vér és méz földjén online filmnézés, A vér és méz földjén ingyen filmnézés, A vér és méz földjén ingyen online film, A vér és méz földjén teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival

Hasonló kategóriában