😎 Végjáték #Teljes Film Magyar – Ingyen 2013

Nézed a Végjáték, Sci-Fi filmet rendezte: Gavin Hood – Közreműködik Asa Butterfield, Harrison Ford és Hailee Steinfeld. A Végjáték teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Végjáték (2013) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Végjáték

Végjáték

6.6

6.6/104502

  • Kiadási dátum:
  • Termelés: Digital Domain / Chartoff Productions / Taleswapper / K/O Paper Products / OddLot Entertainment /
  • Wiki oldal: https://en.wikipedia.org/wiki/Végjáték
  • Műfajok: Sci-FiAkcióKaland
  • Ország: United States of America
  • La languNyelve: EnglishMagyar
  • Rendező: Gavin Hood

A Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj és nem kisebb a szándékuk, minthogy elpusztítsák az egész emberiséget. 70 évvel a kíméletlen háború után az emberek talán megtalálták szabadulásuk kulcsát Ender Wigginszemélyében. A csendes, de annál különlegesebb képességekkel rendelkező fiút egy szigorúan védett, titkos űrbázisra küldik, ahol hozzá hasonló tehetséges fiatalokból álló katonai csapatot képeznek ki. A vezetőség terve, hogy a szüleiktől, testvéreiktől elszakított gyerekekből egy olyan sereget formáljanak, akiket az idegenek elleni végső támadás során bevethetnek. Endert addig manipulálják, míg kegyetlen gyilkossá nem válik. Egy váratlan esemény rádöbbenti a fiút tettei következményeire és arra, hogy a körülötte zajló hatalmi játékban ő is csak egy eszköz.

Ender’s Game film magyarul letöltés (2013)

😎 Végjáték #Teljes Film Magyar - Ingyen 2013

Eredeti cím: Ender’s Game
Népszerűség: 21.052
tartam: 114 Minutes
Slogan: Ez nem gyerekjáték.

Végjáték ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Végjáték – Színészek és színésznők

Végjáték

Asa Butterfield
Ender Wiggin
Végjáték

Harrison Ford
Colonel Hyrum Graff
Végjáték

Hailee Steinfeld
Petra Arkanian
Végjáték

Viola Davis
Major Gwen Anderson
Végjáték

Abigail Breslin
Valentine Wiggin
Végjáték

Ben Kingsley
Mazer Rackham
Végjáték

Aramis Knight
Bean
Végjáték

Moisés Arias
Bonzo Madrid

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Végjáték online film magyarul, Végjáték videa teljes film magyarul, Végjáték online film nézése ingyen magyarul, Végjáték teljes film magyarul, Végjáték magyar film 720p, Végjáték akció film magyarul, Végjáték online film magyarul, Végjáték film letöltés magyarul, Végjáték teljes film magyarul, Végjáték online sorozatok, Végjáték online film ingyen, Végjáték ingyen film magyarul, Végjáték youtube film magyarul, Végjáték online film sorozatok, Végjáték film letöltés ingyen, Végjáték online mozifilm, Végjáték online film letöltés, Végjáték teljes film magyarul videa, Végjáték videa teljes film magyarul, Végjáték film a neten, Végjáték teljes film magyarul indavideo, Végjáték film magyarul indavideo, Végjáték online film mobilon, Végjáték ingyen film letöltés, Végjáték online filmnézés, Végjáték ingyen filmnézés, Végjáték ingyen online film, Végjáték teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival