😎 A Bűn Lélektana #Teljes Film Magyar – Ingyen 1984

Nézed a A bűn lélektana, Bűnügyi filmet rendezte: Lars von Trier – Közreműködik Michael Elphick, Esmond Knight és Me Me. A A bűn lélektana teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A bűn lélektana (1984) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

A bűn lélektana

A bűn lélektana

6.7

6.7/10113

A film az egyiptomi sivatag képével nyit. Itt, ezen a kontinensen hipnotizálják Leopold Fishert. Az egykori zsaru, hazatér észak-európai otthonába, miután tizenhárom évig Kairóban élt. Öreg mentora és példaképe Osborne, aki a Bűn lélektana című tanulmány szerzője arra kéri, hogy oldjon meg egy rejtélyes sorozat-gyilkosságot, melynek áldozatai kizárólag lottóárus lányok. A tanulmány elméletét követve Fisher a gyilkos szerepébe helyezi magát, hogy magáévá tegye a gondolatjárását. Egy bizonyos Harry Grey nevű gyanúsított nyomába ered, akinek a nevére egy hároméves rendőrségi aktában talál. A tudatmódosításoktól sem mentes, megszállott hajszában Kim, Harry Grey korábbi barátnője lesz a társa, akihez beteges kapcsolat fűzi. Már Osborne is hiába állítja, hogy Grey meghalt egy autóbalesetben, Fishert nem lehet leállítani. Egyre inkább megpróbál Greyre hasonlítani, és ahogy fokozódik a hajsza, elviselhetetlen fejfájásai kezdik az őrületbe kergetni.

Forbrydelsens element film magyarul letöltés (1984)

😎 A Bűn Lélektana #Teljes Film Magyar - Ingyen 1984

Eredeti cím: Forbrydelsens element
Népszerűség: 6.205
tartam: 104 Minutes
Slogan:

A bűn lélektana ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

A bűn lélektana – Színészek és színésznők

A bűn lélektana

Michael Elphick
Fisher
A bűn lélektana

Esmond Knight
Osborne
A bűn lélektana

Me Me Lai
Kim
A bűn lélektana

Jerold Wells
Kramer
A bűn lélektana

Ahmed El Shenawi
Therapist
A bűn lélektana

Janos Hersko
Coroner
A bűn lélektana

Stig Larsson
Coroner’s Assistant
A bűn lélektana

Harry Harper
Portier 1

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: A bűn lélektana online film magyarul, A bűn lélektana videa teljes film magyarul, A bűn lélektana online film nézése ingyen magyarul, A bűn lélektana teljes film magyarul, A bűn lélektana magyar film 720p, A bűn lélektana akció film magyarul, A bűn lélektana online film magyarul, A bűn lélektana film letöltés magyarul, A bűn lélektana teljes film magyarul, A bűn lélektana online sorozatok, A bűn lélektana online film ingyen, A bűn lélektana ingyen film magyarul, A bűn lélektana youtube film magyarul, A bűn lélektana online film sorozatok, A bűn lélektana film letöltés ingyen, A bűn lélektana online mozifilm, A bűn lélektana online film letöltés, A bűn lélektana teljes film magyarul videa, A bűn lélektana videa teljes film magyarul, A bűn lélektana film a neten, A bűn lélektana teljes film magyarul indavideo, A bűn lélektana film magyarul indavideo, A bűn lélektana online film mobilon, A bűn lélektana ingyen film letöltés, A bűn lélektana online filmnézés, A bűn lélektana ingyen filmnézés, A bűn lélektana ingyen online film, A bűn lélektana teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival