😎 Armageddon #Teljes Film Magyar – Ingyen 1998

Nézed a Armageddon, Akció filmet rendezte: Michael Bay – Közreműködik Bruce Willis, Billy Bob és Ben Affleck. A Armageddon teljes filmet magyarul ingyen élvezheti HD-ben, amely működik a laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Armageddon (1998) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Armageddon

Armageddon

6.8

6.8/105953

Hatalmas méretű aszteroida közeledik a Föld felé, 40.000 km/órás sebességgel. A becsapódás – amely elkerülhetetlennek látszik – bolygónkat a teljes megsemmisüléssel fenyegeti. A NASA egyik vezetője, Dan Truman egyetlen esélyt lát a megmenekülésre: ha sikerül még az űrben elpusztítani a fenyegetően közeledő égitestet. Ezért elképesztő tervet eszel ki: megbízza Harry személyében a világ legkiválóbb olajfúróját, hogy a kemény fickókból álló csapatával fúrjon lyukat az aszteroidába és robbantsa apró darabokra. A villámgyors kiképzés után fel is jut a csapat, ám a dolgok nem a terv szerint alakulnak.

Armageddon film magyarul letöltés (1998)

😎 Armageddon #Teljes Film Magyar - Ingyen 1998

Eredeti cím: Armageddon
Népszerűség: 31.197
tartam: 150 Minutes
Slogan: A szerelemért. A becsületért. Az emberiségért.

Armageddon ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Armageddon – Színészek és színésznők

Armageddon

Bruce Willis
Harry S. Stamper
Armageddon

Billy Bob Thornton
Dan Truman
Armageddon

Ben Affleck
A.J. Frost
Armageddon

Liv Tyler
Grace Stamper
Armageddon

Will Patton
Chick
Armageddon

Steve Buscemi
Rockhound
Armageddon

William Fichtner
Colonel Willie Sharp
Armageddon

Owen Wilson
Oscar

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Armageddon online film magyarul, Armageddon videa teljes film magyarul, Armageddon online film nézése ingyen magyarul, Armageddon teljes film magyarul, Armageddon magyar film 720p, Armageddon akció film magyarul, Armageddon online film magyarul, Armageddon film letöltés magyarul, Armageddon teljes film magyarul, Armageddon online sorozatok, Armageddon online film ingyen, Armageddon ingyen film magyarul, Armageddon youtube film magyarul, Armageddon online film sorozatok, Armageddon film letöltés ingyen, Armageddon online mozifilm, Armageddon online film letöltés, Armageddon teljes film magyarul videa, Armageddon videa teljes film magyarul, Armageddon film a neten, Armageddon teljes film magyarul indavideo, Armageddon film magyarul indavideo, Armageddon online film mobilon, Armageddon ingyen film letöltés, Armageddon online filmnézés, Armageddon ingyen filmnézés, Armageddon ingyen online film, Armageddon teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival